Followers

Monday, August 15, 2011

a night to remember wit Kamal Adli & Intan Ladyana..

assalamualaikum..

heyyy, readers..

previous punya post i ada story kan pasal i nak pegi buka puasa wit jejaka malaya, rite? haha.. dah tau ke siapa? heeee.. nah photo jejaka malaya tue.. ;D

cool kann, kamal adli.. ~melting~
meh nak story the flow of the events.. heee.. let's begin.. ;)

Event : majlis berbuka puasa bersama Kamal Adli & fan club Kamal Adli
Tempat : Restoran Sekinchan Setiawangsa
Tarikh :15 Ogos 2011
Hari : Isnin
Waktu : 6.00 ptg - 9.00 mlm

kat atas nie adalah details event.. seperti yang anda lihat, waktu bermula adalah jam 6 ptg.. and abg kamal cakap siapa lambat kene denda.. haha. and saya, dila and emy sampai around 6.05 ptg and yang dah sampai juz kak fara, kak diana and ika jer.. cheiss.. ingat kan semua dah sampai.. haha.. abg kamal pun lambat..

so, ktorg tunggu lah fans yang lain2 dan juga abg kamal, kak intan and abg rafie.. so far so good.. fans semua datang before nak berbuka.. and abg kamal tak sampai lagi masa berbuka tue.. katanya traffic jam.. alololoo.. kesian die.. tapi ktorg plan nak denda die sebab lambat.. hihi.. around 7.40 camtu abg kamal sampai..

masa die sampai tue, semua girls macam terpegun, terkedu, tergamam.. and speechless.. (saya rase lah sebab saya sangat speechless..heee..) tak sampai hati plak nak denda die.. haha.. then, ktorg semua makan buffet.. and korg nak tau tak, abg kamal skrg on diet.. hee.. die tak makan nasi dah 3 bulan tau.. patot lah da nampak kurus skrg.. i loike.. so, abg kamal makan lauk2 je.. sambil makan, ktorg borak2.. abg kamal sangat friendly and sporting giler.. besttt tauu..

Restoran Sekinchan setiawangsa..
meet new friends.. ;)
antara juadah buffet yang ada.. ;)
abg kamal makan sambil berborak.. ;)
kak intan & abg kamal..
lpas makan, ktorg rest kjap sebab semua dah kenyang.. and abg kamal pun nak pegi giant jap nak beli hamper untuk games.. yelaa, takkan aktiviti makan je kan.. so, abg kamal plan untuk buat games.. tak ingat lah nama game tue.. abg rafie (PA abg kamal) cakap game shrekk.. haha.. nama game ala2 camtue lah.. hehe.. ntah camne nak sebut pun tak reti.. abg kamal je tauuu.. hihi..

game die macam nie.. ktorg kene divide 2 group.. 1 team abg kamal and nama team tue "ikan pari".. and lagi satu team abg rafie dengan nama team "kerangg".. kelakar jer nama team.. pastu, wakil setiap team kene pick satu kertas dalam bowl.. kat kertas tue ada tulis nama movie either english or malay movie.. so, die kene buat gaya apa2 so that team die akan teka nama movie tue.. dapat bayang tak macam mana game tue? hehe.. 

bestt tau game nie.. saya and kawan2 mesti lah nak geng ngan abg kamal.. memang kelakar weyyy main game nie.. 1st start was abg rafie.. die punya lah semangat buat gaya ape ntah.. dah macam hantu kak limah.. kelakar gilerr.. pecah perut gelak.. rupa2 nye jawapan die movie the lion king.. sungguh kelakar.. 

and team ikan pari memang hebat tak tau nak cakap macam mane lah.. banyak betol point ktorg dapat.. 10 saat je dah dapat jawapan.. haiishhh.. teror betol lah team abg kamal nie.. haha.. susah team kerang nak kejar.. and finally team ikan pari menang.. dapat hamper besar wooo.. thankss, abg kamal.. team ikan pari the bestttt.. ;)

team ikan pari wit abg kamal.. :)

we're the championss.. <3
after main games, sesi bergambar pulak.. haishh.. seronok betol.. then, sesi autograph and kasi2 present.. and abg kamal kasi gift kat ktorg.. terharuuu.. although it juz a small gift tapi sangat sukee.. abg kamal kasi key-chain dari sabah.. mesti die beli time die shooting gerimis mengundang kann.. ;) thanks a lots..

around 10.30 pm baru ktorg semua bergerak balik sama2 dengan abg kamal.. overall, sangat berpuas hati dengan event nie.. and abg kamal cakap pasni hope bole organize event santai2 kat tepi pantai wit fans.. hopefully menjadi lah event tue.. baru besttt.. apa2 pun, thanks to organizer kak diana and kak fara.. thanks jugak kat abg Kamal Adli, kak Intan Ladyana and abg Rafie yang sudi datang.. tak lupa jugak team fans yang support abg kamal.. next time kte jumpa lagiii.. ;))

here's some photos.. (credit to kak fara, emy and myself for the photo.. hihi..)
more photos will updated soon.. tunggu kawan2 lain upload thru fb.. sekian.. ;)

kamal adli..
kak fara wit KA..
dila wit them.. 
me wit abg rafie.. PA abg kamal..
girls wit kak intan..
autograph session..
me wit Kamal Adli. ;)
kak diana wit KA.. chomel KA camtue..
dila and kak intan..
me and kak intan.. ;)
me and the loving couple.. ;)
peace yaww..
kak intan as judges..
si chantek maness..
Kamal Adli..
okeyyy.. penat jugak nak story pasal semua niyh.. haha.. hope semua puas hati wit my story.. if ada new photos, saya upload yer.. thanks for readingg.. sorry entry kali nie panjang sangat.. thankss.. ;)

p/s : feel free to leave ur comments here.. esp KA punya fans.. thankss.. =D

7 comments:

tasha potter said...

beznye....sy kt phang, still study,,cmne nk g sne..xde transport..cdeynye....bez lar dpt buke pose wif abg KA..i hope one day i can meet him n buka pose sme2..hmmmm~~~

BeloG MTT said...

Jelesnyaaaa,terlepas join.. :(

shikin shariff said...

ohh,kesian awk jaohh.. takpe.. mana tau pasni abg KA nak buat event kat pahang ke.. bole lah join.. insyaallah.. ;)

shikin shariff said...

belog mtt : tunggu next event eyh.. ;) insyaallah..

♥ Dea ♥ said...

beznyer...sis intan gojess sgt..:P

shikin shariff said...

yup yup.. die sgt gojes and chantek.. da laa slim jer.. ;)

tasha potter said...

shikin shariff : bg lar cdangan kat abg KA wat event kt pahang..msti gempak gler..;)