Followers

Monday, April 13, 2009

miserable life..

hi hi..

hurm.. soo boring lor.. tbe2 trase nk luah kn perasaan ini.. aku rse life aku da makin worst.. act,tym aku kt ***** jer aku cm sgt tension.. kt umah aku sgt hepi wit my lifestyle.. dat y aku lg ske blk dr ddk sne.. aku agak t'rase laa ngn sum of my friends.. it was like we're together all da time.. da mcm bestfriends kowt.. but npe diorg nye attitude like hate other people.. HELLO.. think about others feeling laa.. tym nk mntk tlg.. bkn men lembut lg ey.. bru nk cri aku.. aku x ksh pn tp aku nk laa korg appriciate friends as a friends.. aku x ckp diorg ni totally jahat.. ada baiknye.. sumtimes,maybe aku ni cpt trase.. aku admit bnde tue.. so,aku akan try utk keras kn ati aku ble brade di ***** nnt.. k laa.. kpd sesiape yg t'rase tue sorry laa.. bkn korg kowt.. nie mmbr aku di dunia lain.. hahaha.. lastly.. I LOVE ALL MY FRIENDS... thanx,korg..



sad.sad.sad.


2 comments:

fabulous said...

oyy ni asal ni? KAN DAH KATA SEKARANG MACAM MACAM JENIS MANUSIA PUN ADA!

aku miss old time wehh. rindu kau! haha jom lepak sunway lagi.

shikin shariff said...

huhu..
tue la pasal..
kwn mkn kwn pn ada..
jom jom lpak lg..
miss dow dak2 mersing..