Followers

Monday, October 04, 2010

Mr. Corby..

hello,ppl..

tbe2 mlm ni trase nk share story about the day dat i lost my phone, MR. Corby..
on 31st august which is independent day or Hari Merdeka, aku,nazreen,mira and wani plan utk shopping kat sogo and jalan tar..
mcm2 plan nak beli such as handbags, baju, slendang, baju raya and many more..
mira & wani lmbt smp so, ak and nazreen jalan2 kat sogo dlu..
and i bought 1 blouse yg sgt chantekk..
after dat,ktorg grak ke jalan tar sbb ak da x sabar nak beli slendang cotton..
since shilla ada kirim slendang cotton tue,ak pn bizi laa calling2 die tny wut kaler and mcm2 lagi..
on dat tym nazreen kat kedai lain.. so,i'm alone bought all those slendang..
lpas bli slendang,ktorg pegi sogo again sbb tak tahan panas..
suddenly, "nazreen,where's my phone?" kataku kpd nazreen.. aku pn seluk poket and handbags mencari2 handphone..
jantung mule dup dap kerisauan mencari fon..
puas aku seluk kanan kiri depan blakang..
and ktorg patah balik ke kedai slendang..
hasil nya tetap tiada..
arrggghhhhh.. geram giler weii fon ilang..
baru 2 month pkai suda ilang.. nangis jugak laa aku ni.. hihihi..
lpas je ilang fon,trus x de mood nak shopping.. ak trus balik umah..
x dpat laa berbuke puasa ngan diorg..



and now i still gne corby sebab aku syg sgt kat MR. Corby..
easy to use and sgt chomel..
dear Corby, jgn noty2 tau.. x mau ilang2 lagi,okeyy..


pengajaran di sini, sila jaga stuff anda yg berharga spt wallet, handphone, lappy and others baik2.. tym shopping jgn leka and sntiasa aware wit strangers.. take care okeyy,guyss..



5 comments:

Baya said...

sayangnyer syikin
fon 2

shilasam said...

ikin..tht not my fault rite??!!

to MR.Corby:: jgn nakal2 taw...stay safety dlm hndbags..weee~

shikin shariff said...

baya : yupp.. syg glerr fon tue.. x de rezeki.. :(

shilla : heyy.. it's not ur fault laa.. ak yg careless.. okiess.. pasni aku more be careful.. tengss,dear..

silent stalker said...

ohw ade Mr. Corby baru rupenye..enggak taw pun..hm hati2 ye pasni cik shikin..

shikin shariff said...

iye lahh.. thanx 4 remind.. ;)