Followers

Saturday, July 02, 2011

again and again.. phhfftt..

assalamualaikum..

heyya, peeps..

see this...

sila lah baca isi kandungan nye.. haha..
heee.. da basi pun cerita nie.. i got this news last thursday.. takde laa lapok mane pun story niyh.. and sangat bersyukur i dapat continue Bachelor in Accounting which i nak sangat.. memang lah tak hebat pun accounts tapi i nak jadi accountants.. that's my ambition kott dari dulu.. alhamdulillah.. yang i stress was i stuck kat melaka again!!!!!!! urghhh.. hello, i've been there for 5 years since form 4,okeyyyy... maybe i will stay for another 3 years.. so, total up about 8 years i kat melaka... aahhhhhhh... tanakkkkkkkkkk..

da laa nak balik kl a bit jauh sket compare ngan alor gajah.. sabar shikin sabar.. haha..hari2 i asik bebel kat parents i pasal melaka again.. diorang pun tak tau nak buat ape.. i was thinking of shah alam.. rase macam nak tukar je sane.. tapi macam lah i nie anak sahol kan sukati je nak tukar2.. hrmmmm..

baru je berangan aritu.. since tengah single kan, ingat nak cari lah jodoh time degree nanti.. mane tau tempat baru ramai jejaka2 kachak yang berjanggut ciput kan.. last2 sume member2 lain pun stuck kat melaka.. cheiisss... harapan lah nak cari jodoh.. hahaha.. (gataii nye hang nie shikin... hahaha.. i'm already 21 larhh.. ;P ) takpee lah.. ada jodoh tak ke mana.. kan kan?? =D

okeyyy.. dah merepek pasal jodoh plak i niyh... so, hope lah my life would be better in future time degree nanti.. nak focus on my study sebab i nekad nak dapat dean's list every sem even tym diploma i tak hebat pun.. tanak maen2 and leka sampai study terabai.. pasal chenta, biarlah masa menentukan.. chewahhh..

k laaa.. that's all from now.. thanks for reading.. =)

5 comments:

Nur Zalikha binti Halim said...

Try la tukaaaa. Haha shah alam sng sket nak lepak kan. Kan kan kan kan kan. Kalau x pon, kot2 degree byk cowok bru, cpat2 usha. Hhaa okay dh melampau :P

shikin shariff said...

yaaa... bole lepak ngan u kat shah alam.. best nyeee.. ramai friends kat shah alam.. tapi tue lah kene usaha sket lah nak mintak tukar.. cowok? haha.. doa2 kan i dpat cowok gantang,okey.. =)

nn said...

congrats! :D

shila said...

ouh.i pon nk stay shah alam.nk new boyfie.hahaha.tp nmpknye harapan dah musnah.adoyaiii.
babe, degree evry sem DL eyh.usaha tangga kejayaan.no more DP n MP k.huahuahua.insyaAllah

shikin shariff said...

nn : thank you,babe.. ;)
shila : jom cari new boyfie.. :) and kte kene rajin study tau.. enjoy sket2 je bole tau.. hihi.. sama2 dapat DL eyh.. muaahhh.. =D