Followers

Tuesday, July 19, 2011

jom pegi bandung!!!

assalamualaikum..

heyy,guyss.. i'm free now.. bhahaha.. dah tak kerja since i dah siapkan semua kerja i dekat ofis tue.. fuhhh.. penat gak lah kene call2 company buat follow up pasal event.. padahal, keje 11 hari je kot.. mengadew betul.. hahaha.. 

okeyy.. back to the main topic.. me and seha dah booked tiket to bandung on 17-21 august.. yaaa.. it's fasting month.. i know.. dah eksited sangat sampai tak kesa nak shopping bulan puasa.. heee.. the problem is only two of us je kottt.. supposely, me, seha, nazreen and mira.. tapi tibe2 nazreen x lepas nak ikut sebab parents die tak kasi.. so, mira pun tanak lah ikut.. then, end up juz 2 of us.. macam mana nie? tapi nazreen cakap die akan try lah pujuk parents die untuk follow ktorg.. and my parents tak tau pun lagi yang i pegi 2 org je.. macam mana nak explain kat diorg niyh?? =S

yelaa, at least 4 org tue okeyy lah kot.. save sket duit nak share hotel and transport.. so, i rase macam nak cari lah if sape2 nak join my trip to bandung.. maybe i prefer girls lah kot.. senang nak share hotel.. btw, i dah kire2 budget.. maybe around 1 juta rupiah bole cover untuk hotel, makan and transport.. 1 juta rupiah = RM350.. duit nak shopping, it's up to u.. ;)

tempat shopping bestt :
  • Rumah Mode
  • Factory Outlets : Sahara, Secrets, Herritage and many more..
  • Pasar Baru ( kain ela, kebaya and many more )
  • Paris Van Jaya 
  • Toko Tiga
  • Terminal Tas
  • Kartika Sari & Amanda ( brownies and cookies )


so, anyone yang berminat nak join.. jom lah.. btw, i've been there twice.. so,ada experience and tau lah nak pegi shopping kat mana and makan mane yang best.. dont worry.. anything, juz leave a comment yaa.. okiesss.. thanks, readers..


7 comments:

Azlina ishAk said...

yg,mu kojo da ko???;)

shikin shariff said...

keje part time je,sygg.. b4 nak msuk degree,saje je keje.. boringg kat umah.. ;)

Nur Zalikha binti Halim said...

Wah best nya !! Tket around brapa? Kalau ada murah lg blh la kot an ? :PP

shikin shariff said...

aeka : jom lah,babe.. tiket rm300++.. okey laa kot even x murah sangat.. come join us.. ;) shoppinggg..

Anonymous said...

nak ikuuuut!bahaha
-sibol-

shikin shariff said...

jom lah follow.. tarak hal pny.. terbang dari sane pun takpe.. ;)

Anonymous said...

okay jumpa di sana yaa cik shebam!
-sibol-