Followers

Tuesday, November 23, 2010

lunch at Al-Rawshar..

hii,guys..
kali ni aku nak story psal manager's entertainment accounts department.. mesti korang tertanya-tanya apakah itu, kan? sebenar majlis makan2.. each departmat dpat peruntukkan untuk buat makan-makan once a year.. so,kali nie i'm lucky sebab dpat join lunch dengan mereka for free.. ;)) act, dah lama gak laa makan2 nie.. early of nov tak silap.. but nak jugak cerita kat korg..

accounts department ada 35 staff and i'm the only practical student.. huhu.. agak segan yer tade geng budak2 kecik.. hee.. Al-Rawshar tue terletak kat jalan damai which dekat jugak laa ngan ofis aku.. kitorg pegi naek beberapa buah kereta and motor.. menu kat sana memang nasi arab.. pergghhh.. sedapp babe.. tak tpuuu.. (makan free,mmg seume sdap.. heee)

dah tak mahu bebel.. here's the photos... only the foods.. yg lain2, later okeyy..

nasi arab wit chicken..

kebab kot.. haha..



dessert.. yummm..






2 comments:

z.a.r.i.t.h said...

nyum nyum! nampak sangat sedapppp :) shikin try yang ni pulak,
dari restaurant saba' kat Cyberjaya. pun best2 :)

shikin shariff said...

ohh.. tau tau.. pnah dgr tapi belum try lagii.. nanti nak try one day.. ;))