Followers

Friday, November 19, 2010

mystery..

heyy,peeps..

nie ada story nak share ngan korg.. tadi aku dari ampang (umah opah) nak balik bdr kinrara (umah family).. and aunty aku dari kuantan pon ada skali.. diorg nak tido umah aku.. then, bile sampai umah kan... dkat luar pagar and tepi dustbin ada ....... jeng jeng jeng... korg nak tau tak ada apa.... heee... kasi suspen sket.. ada a bouquet of red roses... fresh lagi roses tue.. haaaa.. and kitorg macam "eyh,spe punya bunga nie??" pelik giler weihh.. dah laa tade name or card or anything lah.. and my mom ckp nak bau bunga tue tapi takut tibe-tibe t'pengsan plak.. huhu.. and macam-macam andaian kitorg buat.. sampai check msg kat phone kalau-kalau ada secret admirer anta bunga kat umah then baru nak msg.. haha.. tapi tade pon.. plus, takut jugak mane tau pukau or anything bad.. so, kitorg biar je bunga tue kat luar rumah beside the dustbin.. eyhh, jap jap.. anyone ada drop a bouquet of red roses for me ke?? saje nak kasi surprise ke? haha.. okeyy.. esok pagi nak check ada lagi tak roses tue.. hope tade bad thing happen lah.. 

btw, i love flowers..

colors of flower..

mystery of red roses..

alrite.. nite2,peeps.. ;))

1 comment:

z.a.r.i.t.h said...

hahaha.. Tah2 kan org tu baru lepas putus cinta. bunga pun sebelah dusbinnnnn.. kekekeke..:P