Followers

Sunday, December 19, 2010

frustrated..

heyy, peeps..

yesterday, me and nazreen plan nak wall climbing kat putrajaya.. actually, i lah yang paling eksited.. tapi takkan nak pegi juz two of us kan.. so, i pikir2 nak ajak aizat, ashraf and irfan.. and since my siblings sume takde kat umah, so,i macam nak ajak my dad pegi skali.. die suke jugak activities lasak niyh.. dulu2 die suke wall climbing but tak tau lah still larat lagi ke tak.. and bile i ajak die cakap okeyy je.. sooo eksited,okeyy.. then, i plan nak pegi around 2 pm.. tapi at last tak jadi.. kecewa jugak lah.. tak tau lah kenapa i eksited nak wall climbing even though i rase i takkan larat kot nanti nak naik sampai atas.. haha.. maybe sebab a day b4 that i dah google and tengok photo2 sume menarik.. jom tengok niyh..


pic courtesy; google
OMG.. menarik kan?? then,sape nak teman i main nie? nak sangatt,okeyy.. kecewa je tak dapat pegi semalam.. at last korang tau ape i buat semalam? jeng jeng jeng....


i'm baking wit my mom.. haha.. suke lah my mom sebab i tak jadik keluar and bole tolong die buat cake.. and we baked two cakes, cake marble and orange cake.. sedapp wooo.. seryes tak tipu.. tak pecaya tanya nazreen sultan coz i ada kasi die both cake tue.. and i prefer baking than cooking.. huhu.. kalau i ada boyfie, mesti i dah kasi die rase both cake tue.. haha.. (you wish,shikin.. =P )  nah, tengok photo marble cake niyh..

soo yummy..
and photo cake orange agak blur lah..so,tak dapat nak upload.. sorry, guyss.. 

that's all.. anyone yang nak pegi wall climbing ajak lah i,okeyy... tataaa.. ;))
 

4 comments:

sue. said...

nk pergi x,,?? j0mlarh kte wall climb same2 na...

shikin shariff said...

hii,sue.. nice to know u.. jom jom pegi.. macam best je.. :)

Nur Zalikha binti Halim said...

Best nyaaaaaaaa. Kat mana? Jom jom! Haha

shikin shariff said...

kat putrajaya.. jom jom,aeka.. nanti ajak irfan skali.. aritu tak jadi pegi.. :(