Followers

Friday, December 10, 2010

roses again?!

pelik tapi benar..
kan aku penah story pasal a bouquet of red roses kan? kan?
if korang baca lah.. hee..
entry tue i think 4 weeks ago..
fyi, every friday bru family ktorg balik umah puchong..
and every friday jugak dah 3 kali dapat bouquet of roses..
tapi tade tulis untuk siapa and dari siapa..
last week tak tau lah ada dapat bunga ke tak sebab ktorg pegi perak..
so, tak balik umah tapi rase2 nye mesti ada bunga tue..
and malam ni pon still ada red roses tue..

1st week - 11 red roses..
2nd week - 11 pink roses..
3rd week - (tak tau sebab tak balik umah)
4th week - 11 red roses..

even though aku suke those roses tapi ayah aku tak kasi ambik..
=(
so, lain kali tulis nama aku then, baru aku bole simpan roses tue..
haha.. perasan..
after diz rase macam kne siasat je..
next week aku nak tunggu and tengok sape yang kasi..
haha.. weirdo,rite?


p/s : to sender, thank you for the roses.. ;))



2 comments:

shilasam said...

ikin...nk taw sgt spe the sender tu...woww...mcm story dlm tv plak...huhu...pe lg jd la detective conan..haha :)

shikin shariff said...

huhu.. mesti lah nak tau sape.. mane tau secret admire.. haha.. kidding..