Followers

Thursday, May 26, 2011

shawl..

assalamualaikum..

hey, yaw!! 

yesterday, i went to pusat bandaraya iaitu area jalan tar.. saje jalan2 wit nazreen sultan.. act, i nak usha2 shawl yang chantek2 since da lame tak beli shawl.. mule2, ktorg makan kat food court sogo.. then, we went to medan mara nak ambik i punye baju kurung modern yang dah 1 bulan tak ambik2.. woot woot.. i suke my new baju kurung modern.. sangat cantekkk maaa.. maseh keliru either nak buat baju raya atau tak.. heee.. after that, ktorg pegi jalan tar nak cari shawl yang menarik but unfortunately takde yang menarik pun.. i juz beli 1 shawl yang basic color pink peach and match wit my new baju kurung modern tue.. hehe.. act, i nak sangat shawl paisley tapi tak tau nak beli kat mane.. memang banyak orang jual online tapi mahal lah.. anyone yang tau kat mane bole beli shawl paisley area kl, bagitau i yerr.. if not, nazreen suggest kat i untuk buat sendiri shawl tue.. so, tengok lah kalau i rajin i buat sendiri.. teheee.. =D

okeyh lah.. i nak packing.. tonite, i'm off to ipoh.. weehaa.. buh-bye,peeps.. ;))

4 comments:

nufab said...

susah nak cari yg murah2...standart price 25-28...kalau extra design lagi mahal...huhu..but then kalau terjumpa jugak bgtaw saya yer :)

Nur Zalikha binti Halim said...

You tgk link kat blog i, ada under shawlaholic. Rasanya kat jln tar xda yg mcm tu. And kalau rajin, mmg blh je buat sendiri. Beli kain saree, then potong, jahit tepi. Tadaaa siap! Puas hati sbb beli kain sendiri and cheap :) yg on9 mmg standard price lah 25-30 tuh

melissa faeka said...

shawl paisley tu apa?!

shikin shariff said...

ein : yerp.. susah nak cari.. okeyy.. nanti if shkn tau, shkn inform yer.. ;))

aeka : yup,banyak yang on9.. and standard price rm25-28.. ohh,beli kain saree eyh? i ingat jenis kain silk or chiffon.. ok ok.. i'll try one day.. thanx,aeka.. ;DD

melissa : shawl paisley nie shawl yang bercorak kerewang2 tue.. nak tau sila google,my dear.. ;)